אודות

שמי ציפי בשנה האחרונה אני אופה לחמים ממחמצת טבעית שגידלתי.

 לחם הוא מוצר די בסיסי. רובנו אוכלים אותו יום יום,  בדרך כלל בשילוב עם מאכלים נוספים. אז אם זה מרכיב כל כך משמעותי בתפריט שלנו לא חשוב שיהיה הכי איכותי שאפשר?

ככל שהעמקתי בנושא האפייה המסורתית למדתי שיש בו הרבה ידע, אינספור  שיטות אפייה והמון טעמים ומרקמים. מתוך למידת וחקירת הנושא אני מנסה להביא את הנסיונות שלי ובעיקר את הלחמים שאהבתי וחזרתי על אפייתם.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s